Kennismaken?

Contact:

Bel 06- 22109125

Email ons

 

 

Kennismaken

Mijn naam is Walter Barkhuysen-Tacke, ik ben geboren in 1965.

Gelukkig getrouwd met Natasja, vader van Koert en Eva.

 

Ik ben een Soundmaster, workshopleider en trainer met passie power en plezier, gespecialiseerd in het werken met klank en resonantie.

Intuïtief musicus en masseur, professioneel in klankwerk.

Na een 20 jarige carriere in het bedrijfsleven heb ik definitief het roer omgegooid. Met een opleiding tot psycho-energetisch therapeut en de nodige ervaring als muzikant en masseur ben ik in 2008 bedrijfsmatig met Aandacht en Klank gestart.

 

Door het volgen van workshops , masterclasses, trainingen en opleidingen ben ik me verder gaan specialiseren in energetisch werken met klank; resonantie en vibratie.

Spiritualiteit, bewustwording , verbinden en bezieling waren en zijn daarin belangrijke drijfveren.

Mensen raken, inspireren om hun ware zelf te ontmoeten, op zoek naar de bron. Vanuit ieder contact met de ander een stukje van mijzelf ontmoeten, met passie en plezier mijn roeping volgend.

 

Vele ontmoetingen met andere culturen in binnen- en buitenland hebben de nodige kennis, ervaringen en wijsheid gebracht en een bijdrage geleverd aan mijn intuïtieve manier van werken.

 

In 2014 zijn Natasja en ik gestart met De Klankenkaravaan V.O.F. , waarmee we allerlei klank- en muziek gerelateerde activiteiten verzorgen door het hele land. Voor scholen, bedrijven en particulieren ; iederen kan meedoen !

Graag verwijs ik je door naar onze website www.klankenkaravaan.nl

 

 

Ik zie er naar je uit je (weer) een keer te ontmoeten !

 

 

 

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Voornaam:
Achternaam:
Inschrijven Uitschrijven